keskiviikko 31. elokuuta 2016

Elokuuta

Elokuuta vaa.

Taon kuolemasta on  9 kuukautta. Aina kun avaan blogin kirjoittaakseni jotain saan aikaiseksi vaan ikäväahdistuksen. Istuin tässä bussissa ja mietin milloin tää missä sattuu hajoilu loppuu. Se et happi loppuu ja on vaan niin ikävä. Ensin en pystynyt moneen kuukauteen itkemään. Nyt sit senkin edestä.

Joo ajattelin kirjottaa vaa kuulumisia. Ajatukset vaan harhautu.

Ollaan agiliidelty hauskoilla treeniradoilla. Wiuhkiainen pääsi ekoihin aksatreeneihinsä, tosin vahingossa, koska olin unohtanut, että olin ostanut 2 paikkaa. Pikkueläin juoksenteli putkea ja kahta siivekkeiden väliä. Pätevä tyyppi. Tsempin keinu alkaa olla kivalla mallilla. Samoin muut kontaktit. Aan ylösmenot on eniten kesken. Niihin naksuttelen yhden etutassun ylösmeno kontaktin läppäsyä.

Episteltiin Tsempin ja Taavin kanssa (Vihdissä?). Samalla kentällä, missä ekaa kertaa tutustuin agilityyn kasvattitreffeillä Taon kanssa. <3 Taaville haukunräksytän en keskity hylky ja sitten kympillä medi kisaavien voitto. Olipas hauskaa. Saatiin uusi hihna, sopivasti kun Taavi puri yhden poikki samaisella reissulla. Tsempi otti häiriötä niin paljon, että luovutin puolessa välissä. Lisää ulkotreenejä tarvittaisiin selvästi. Päivän veikein osuus oli koirien vaihto Riikan kanssa. Tehtiin möllirata minä tiibetinterrieri Dicalla, Riikka Taavilla. Hirmu viihdyttävää ja kummasti huomaa miten omaa ohjausta on omat koirat oppinut lukemaan. Vieraan kanssa paljon haastavampaa, vaikka Dica kisaa medi3 luokassa.

Kirkkonummella kisattiin virallisia startteja. Parhaaksi tulokseksi Taaville 0,33s yliaikaa, sij 3. Rata oli hauska, mutta ohjasin luvattoman huonosti, jokainen este oli pelastelua. Kepit Taavi aloitti peruuttaen ja kääntyi jatkamaan etuperin. En kestä, Taavi . <3

Wiuhkis on käynyt pentutreeneissä sisarustensa kanssa. Lapsikoira on tutustunut hajutunnistuksen, dobon, tokon, rallytokon, kehäkäytöksen ja temppujen alkeisiin. Dameilla on ihmetelty pikkusen noutojuttuja. Erihauskaa! Pentutreenien parasta antia taitaa pikku wiuhkan mielestä olla silti sisaruspainit, vaikka yhdessä tekeminen onkin hauskaa.

Taavi on ihmetellyt temppujen ja rallytokon parissa. Menin ilmottamaan rallytokokisoihin sekä Taavin että Tsempin kanssa, apua.

Heinäkuun lopussa Taavi täytti 7-vuotta. Voi Taavi, kuinka sä oot ihan aikuinen ja niin hupsu rakas. <3 Sydämen sivuääni on marraskuusta pysynyt 3/6. Ei oireile, mutta sen voisi jossain vaiheessa uudestaan ultrata.

Maailmaa ihmettelemässä, odotetaan lauttaa.

Vihataan yhdessä maailmaa <3 Agi Dica ja Taavi
Uima Dica ja Taavi
voe puupelo

Puistossa

7v <3

Uiminen on melkeen yhtä kivaa kuin agi

Annalan puutarhassa

Vallisaaressa
Välil väsyttää, kun niin kovasti on sosiallistuttu :)
Vesi Wiuh

<3
<3
Wiuhkis 4kk


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti